Nykyaikaiset PVC-ikkunat näyttävät hyvältä

PVC-ikkunoita on käytetty Suomessa erityisesti myyntitiloissa ja yrityksissä, mutta niiden suosio ihan tavallisten kotien ikkunoina nousee aina vain. Keski-Euroopassa muovi-ikkunoita käytetään paljon, ja Suomessakin ollaan huomattu niiden monet hyvät ominaisuudet, jotka tekevät PVC-ikkunoista käytännöllisen vaihtoehdon. Ja vaikka kotona olisikin totuttu perinteisempiin ikkunoihin, eivät nykyaikaiset PVC-ikkunat edes liiemmin eroa niistä ulkonäöltään, ja ne ovat siis erittäin tyylikäs ratkaisu kotiin kuin kotiin.

PVC-ikkunoita saadaan kaikenlaisissa malleissa, ja kodin tyyliä on näin helppo toteuttaa erilaisilla yksityiskohdilla ja näyttävällä muotoilulla. Perinteisempään tunnelmaan sopii esimerkiksi näyttävät kaaret ja ristikot, ja lisää yksityiskohtia saadaan erilaisilla urituksilla ja kehystyksillä, joissa on paljon valinnanvaraa. PVC-ikkunoissa on myös valittavissa kaikenlaisia värivaihtoehtoja, ja niitä maalataan moniin sävyihin asiakkaidenkin toiveista. Erilaiset puunsävyt ovat erittäin suosittuja, ja halutessaan voi PVC-ikkunan valita jopa erityiskalvolla, jolloin se näyttää puuikkunalta. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto perinteisempään kotiin, jossa halutaan nauttia PVC-ikkunan hyvistä ominaisuuksista ja säilyttää silti ikkunan tunnelmallinen ulkonäkö. Oli koti sitten moderni tai perinteinen, PVC-ikkunoista löytyy varmasti jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen sopivat ikkunat.

PVC-ikkunat ovat kestäviä ja laadukkaita

Huolimatta ikkunoiden tyylikkäästä ulkonäöstä, on niiden parhaat ominaisuudet silti muualla. PVC-ikkunat ovat nimittäin suosittuja ikkunaratkaisuja etenkin kestävyytensä sekä energiatehokkuutensa ansiosta. Hyvä lämmöneristyskyky on kova sana ikkunoiden vertailussa, ja näin PVC-ikkunoilla voidaan säästää myös kodin energiakustannuksissa. Tämän lisäksi PVC-ikkunat myös eristävät hyvin ääntä, joka takaa rauhallisen oleskelun kotona, ilman häiriöitä ulkoa tulevien äänien takia.

PVC-ikkunoilla on erinomainen kulutuksenkesto, ja ne toimivat hyvin suomalaisissa oloissa. Kosteus tai rajut säänvaihtelut eivät PVC-ikkunaa hätkäytä, ja ne ovat myös hyviä ikkunoita siinäkin mielessä, että niiden hoitaminen on helppoa. Ne eivät vaadi mitään erityisempää, vaan ikkunat voidaan pestä tavallisesti ja ainoastaan metalliosia joskus huolletaan. PVC-ikkunat säilyvätkin uudennäköisinä vuodesta toiseen, ja näin ne ovat iloksi kotona, kun ei sitten tarvitse olla laittamassa uusia ikkunoita tyylinkään takia ihan vähään aikaan. PVC-ikkunat ovat myös edullisia, ja tätä kannattaa hyödyntää etenkin energiatehokkaissa ikkunoissa. Tavallisesti ikkunat hyvällä U-arvolla maksavat vähän reilummin, mutta PVC-ikkunoissa tämä ei asetu budjetin edelle, ja kotiin voidaan valita ikkunat hyvällä U-arvolla, ilman muista asioista tinkimistä.

PVC-ikkunoita kannattaa etsiä netistä, jossa niitä on suuret valikoimat. Ikkunoita voidaan tilata suoraan valmistajilta tai sitten jälleenmyyjiltä, ja niitä voidaan teetättää tai ostaa valmiina ikkunoina. Valmiina ikkunoina ostettaessa niistä tarjotaan hyvät kuvat ja yksityiskohtaiset tiedot, jotta itselle ja omiin tarkoituksiin sopivan ikkunan valitseminen on helppoa. Tilaus lähetetään kotiinkuljetuksella, ja samalla kertaa kannattaa laittaa tilaukseen sitten muutkin tarvittavat tuotteet, sillä toisinaan suuremmille tilauksille tarjotaan jopa kokonaan ilmainen toimitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen − four =